A rendelés

Szólláthné Dr. Rozgonyi Zsuzsanna
homeopata

Cím: 4024 Debrecen, Szent Anna u. 66.

A páciensek fogadása előzetes időpont-egyeztetés alapján történik.
Jelentkezni személyesen, vagy a
30/359-1559 telefonszámon lehet.

A klasszikus és a klinikai homeopátia, illetve a biorezonancia módszereit együttesen alkalmazom a minél hatékonyabb kezelés, és a mielőbbi gyógyulás érdekében.

A vizsgálat menete: 

  1. anamnézis-felvétel (kb. másfél órás beszélgetés)

  2. a páciens problémáinak elemzése, feldolgozása (rendelési időn kívül)

  3. komplex állapotfelmérés, energetikai harmonizálás Quantum Med.C. készülékkel
    (3 éves kor fölött)

  4. mindezek alapján a terápiás terv felállítása

  5. kontrollvizsgálat (kb. egy óra) a páciens állapotától függő gyakorisággal, szükség szerint 4-6 hetenként, majd az állapotjavulás folyamán egyre ritkábban

A rendelőben különböző életkorú emberek fordulnak meg a legkülönbözőbb problémákkal. Az, hogy a gyógyulási folyamat mennyi időt vesz igénybe, mindig a páciens állapotától függ, hiszen általában a betegség sem egyik percről a másikra alakul ki.

A cél sokszor a teljes gyógyulás, egyes esetekben azonban meg kell elégednünk a páciens életminőségének, általános állapotának javulásával, panaszainak enyhülésével.

A megfelelő gyógyszer és a megfelelő hígítás kiválasztása, a gyógyszer adagolása szigorú szabályok szerint történik, ezért elengedhetetlen a páciens teljes körű együttműködése.

Törekszem arra, hogy az együttműködésünk eredményeként a későbbiekben – esetleges enyhébb akut panaszaik jelentkezésekor (megfázás; enyhe sérülés stb.) – önállóan is alkalmazni tudják a számukra megfelelő homeopatikumokat, illetve el tudják dönteni, hogy mikor van szükség háziorvosi segítségre.