Homeopátia az egész családnak

Kisgyermekes anyukaként, sokszor kerestem olyan lehetőséget, amivel a gyereknél a kialakuló betegség tüneteit enyhíteni, esetleg még a kezdeti stádiumban visszafordítani lehetne, de csak később, más problémák kapcsán találtam rá a homeopátiás gyógykezelésre, és tudtam meg, hogy a homeopátia többek között erre is alkalmas. A Dr. Rozgonyi Zsuzsa által végzett kezelésekről egy kolléganőm mesélt, és különböző problémával mindkét gyermekemmel megfordultunk nála. Tetszett a más orvosoknál sohasem tapasztalt részletekbe menő problémakörbejárás, és az egész szervezetet egységként kezelő látásmód.

Kisebbik lányomnak a közösségbe kerülést követően sorozatos felső légúti megbetegedései voltak, fülfájással kísérve. Nem szerettem volna az egyik antibiotikum kúrából a másikba esni, felfázásokkal, fülfelszúrásokkal kínlódni. A kezelések hatására korábban telített arcürege kiürült, náthás megbetegedései ritkultak, bélrendszerének gyenge vitamin és ásványi anyag felszívó képessége javult. Nagy sikernek könyvelem el, hogy a korábban esetenként kórházi kezelést igénylő – acetonos hányással, általános gyengeséggel és lázzal járó – vírusfertőzést, a javasolt homeopátiás szereknek és Zsuzsa útmutatásinak köszönhetően otthon, rövidebb lábadozási időszakkal megúsztuk.

A nagyobb lányomnak székletproblémái voltak. A bilire szoktatás, kistestvér születése, óvodai közösség okozta hatások székletszorulási, rendellenes székletürítési problémaként jelentkeztek nála, melyeket hagyományos módon nem sikerült megváltoztatni. Valószínű, hogy ez közösségbeli visszahúzódó magatartására is hatással volt, mert 3 évig társaival igen, az óvónőkkel viszont csak korlátozottan volt hajlandó kommunikálni. Zsuzsánál visszatérő éjszakai köhögési rohamai miatt jelentkeztünk, és a beszélgetés során kiderült, hogy a meglévő problémák összefüggenek. Először átestünk egy tisztítókúrán, és rövid idő múlva a köhögés megszűnt, aztán az alkalmazott szereknek köszönhetően a székletürítés gyakoriságát sikerült 2-4 napról 1-2-re csökkenteni, majd a rendellenes székletürítés is a normál mederbe tért át. Mindennek "mellékhatásaként" a kezelés közel 1 éve alatt kislányom személyisége nagyon sokat változott, sokkal nyitottabbá vált. Mire az iskolára került sor, már nem okozott neki problémát a közösségváltás, a tanárokkal való kommunikáció, és a korábban semmiféle szereplési vágyat fel nem mutató gyermekem osztálytársnőivel önálló táncszámot adott elő iskolai rendezvényen.

Mikor mindenki helyrejött, következtem én. Munkahelyi stressz, kialvatlanság, túlhajszoltság hatására erős fásultság, tehetetlenség érzés és lelassult gondolkodás hatalmasodott el rajtam. A legkritikusabb időszakot a Zsuzsa tanácsa alapján alkalmazott szerekkel át tudtam vészelni, majd sor került a kivizsgálásra és a célzott kezelésre is. A megfelelő szer segítségével 2 hónap alatt visszakaptam korábbi önmagamat, lendületemet és jókedvemet.

A kúrák kis odafigyelésen túl nem jelentettek megterhelést egyikünk számára sem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy a hétköznapi náthától a pszichés kimerültségen át az emésztési zavarokig mindenre található megoldás a homeopátia és egy arra felkészült szakember segítségével. Rozgonyi Zsuzsa személyében együttérző, alapos szakembert ismertem meg. Segítségét ezúton is megköszönve, ajánlom az általa végzett munkát mindenki figyelmébe.

Csirmazné Kardos Andrea