"Debrecenbe kéne menni..."

Homeopátia: igen? Nem? IGEN!

Életem eddigi 48 évéből 30-at töltöttem el vissza-visszatérő allergiás tünetekkel, ami az utolsó 12 évben már folyamatos gyógyszerszedést, félévente orvosi kontrollt igényelt, ettől függetlenül a kezdeti szénanátha szép lassan átment allergiás asztmába, annak minden gyönyörűségével: gyógyszerek, befúvók, stb. Azt hiszem a legtöbb allergiás számára ismerős a tavaszi szénanátha minden kellemetlensége, az állandó tüsszögés miatti "nem-vagyok-fertőző-csak-allergiás" mentegetőzéstől kezdve az "ülve-alszom-mert-különben-fulladok-hol-a-Ventolin"-ig. Két éve ez nálam súlyosbodott egy állandósuló csalánkiütéses tünetegyüttessel, ami miatt szoros orvosi ellenőrzés mellett már napi két Zyrtecet, kalciumot is kellett szednem, s így sem voltam tünetmentes.

Ilyen állapotban találtam meg egy véletlen folytán Debrecenben Szólláthné Dr. Rozgonyi Zsuzsannát, az én "homeopátiás doktornőmet" aki nem ígért gyors sikert, de már első találkozásunkkor egyértelművé tette, hogy itt a cél nem lehet más, mint a teljes gyógyulás. Hittem is, nem is. Másfél éve rendszeresek az 5-6 hetenkénti találkozásaink - csodálatos eredménnyel! Már két hónap után, mintegy "mellékhatásként" megszűntek a 10 éve fennálló refluxos panaszaim, s nem kell szednem a relfuxra szedett gyógyszereimet. Fél év után elértük fokozatos csökkentés mellett, hogy már nem kell sem a kalciumot, sem a Zyrtecet szednem. A befúvókat is végleg elfelejthettem. Egy éve nem szedek Zyrtecet!!! Azt hiszem, mindenki, aki allergiás, átérzi ennek a mondatnak a súlyát!

Mostanra elmondhatom, hogy egy éve nem szedek semmilyen allergia-elleni gyógyszert - és ha a két évvel ezelőttihez hasonlítom az állapotomat, azt mondhatom, hogy tökéletesen jól vagyok. Túl vagyok az első gyógyszer nélküli tavaszon minden probléma nélkül! Ha valaki nekem két éve ezt mondja, nem hittem volna neki.

Dr. Sándorné Dr. Annus Zsuzsanna (Gyula)