Levél a távolból

Kedves Doktornő!

Kérem, ne haragudjon, hogy csak most írok a július 2-án történt utolsó találkozásunk óta. Ahogy bizonyára emlékszik, akkor beszámoltam róla, hogy Veronika jól van, megszűntek a panaszai, és újból az a „tűzrőlpattant” kicsi lány, aki régen volt. Lázban égett a kiköltözés előtt, tanulta a német szavakat, mondókákat. Az a gyermek, aki a homeopátiás kezelés előtt nagyon legyengült állapotban volt, akkor - két kontrollvizsgálat között - rövid idő alatt megtanult biciklizni.

Mindezzel összhangban, a júliusi kiköltözésünk óta eltelt idő is azt mutatja, hogy az ön munkájának eredménye nemcsak pillanatnyi, múló volt. A sok szenvedés után jó érzéssel írok a tartós gyógyulásról és örömmel osztom meg másokkal is a tapasztalataimat.

A mi történetünk a kislányommal, Veronikával a következő:

2009 áprilisában született egészségesen. Kilenc hónapos korában voltak refluxos problémái, de a gyógykezelés hatására nagyon rövid idő alatt teljesen megszűntek. Két és fél éves koráig anyatejet kapott, testileg és lelkileg igen fejletten került a helyi óvodába három évesen - és ekkor kezdődtek a problémái. (Egy Debrecen környéki kisvárosban éltünk akkor).

Ebben az óvodában nem volt „divat” a beszoktatás, mint sok más helyen, bevittük a gyerekeket reggel fél kilencig és hazavittük délután fél négytől. Az óvoda adottságai nem tették lehetővé, hogy a gyerekeket gyakran kivigyék a friss levegőre. Veronika már a második héten megbetegedett, és utána a folytatás: két-három nap ovi, egy-két hétig betegen otthon.

Mindig légúti fertőzést és arcüreggyulladást állapítottak meg nála. Antibiotikumokat kapott hétről hétre, kiegészítve orrsprével. A teljes skálát végigszedtük, amit a körzeti doktornő felírt.

Gyógyulás helyett csak rosszabb állapotok és még hosszabb gyógyulási időszakok következtek, holott korábban egyáltalán nem volt beteges. Még mindig látom magam előtt azt a sok, szűnni nem akaró, zöld orrváladékot! Emellett megkezdődtek a nappali és éjszakai bepisilések, pedig két és fél éves korában már teljesen szobatiszta volt. 2012 decemberében orrvérzések és enyhe szédülések következtek, 2013 januárjától pedig kiújultak a refluxos panaszai. Ekkor már olyan rossz volt a fizikai állapota, hogy gyakran elesett, mert egyszerűen elszédült. Arca sápadt lett, szemei lekarikásodtak. Számomra ijesztő volt, hogy minden reggel véres váladék volt a párnáján.

Ekkor kértem a gyermekem komplex kivizsgálását, februárra kaptunk időpontot a gasztroenterológiára. A szakorvosok által felírt nagyon erős gyógyszereket természetesen azonnal elkezdtem adni neki, reménykedve a javulásban, de sajnos nem így történt. Egy hét után elkezdett hullani a haja, kisebesedett a szája, a nyirokcsomói folyamatosan meg voltak duzzadva. Egy hétig nem volt széklete, majd február 24-én véres hányás és köhögés miatt bekerültünk a kórházba. A véres hányás miatt kis kora ellenére gyomortükrözést szerettek volna csinálni neki, kiderült azonban, hogy tüszős mandulagyulladás, elhúzódó köhögés és újabb láz miatt ez nem lehetséges. Kapta a szakorvosok által legjobbnak vélt különböző gyógyszereket a gyógyulása érdekében, és felmerült a mandula kivételének szükségessége is. Két hétig voltunk bent, de sajnos gyermekem nem lett jobban. A kórházból hazatérve lefogyva, legyengülve éjjel újra belázasodott, a háziorvos ekkor ismét egy újabb antibiotikumot rendelt. Nagyon elkeseredtem, úgy éreztem, hogy minden hiábavaló volt, gyermekem nemhogy meggyógyult volna, hanem egyre betegebb lett.

Elhatároztam, hogy felkeresem a homeopátiás rendelőt. 2013. március 21. és július 2. között jártunk a homeopátiás rendelésekre. Az első alkalommal - a betegséggel kapcsolatos részletes megbeszélést követően – egy fájdalommentes műszeres vizsgálat következett. A vizsgálattal megállapították például, hogy milyen mértékű vitamin- és ásványianyag-hiány állt fenn, hogy súlyosan károsodott a bélflóra, stb., illetve azt, hogy milyen tekintetben szorul támogatásra a szervezet.

Elkezdtük szedni a homeopátiás gyógyszereket. A cukros golyócskák adagolása, elszopogatása odafigyelést igényelt ugyan, de Veronika számára a korábbi gyógyszereihez képest sokkal kellemesebb élmény volt. A kezelés hatására gyorsan kezdett javulni. Visszatért az étvágya, javult a közérzete, fokozatosan megerősödött, és egy idő múlva megszűnt az elhúzódó köhögése és orrfolyása.

Amikor újra elkezdett oviba járni, becsúszott ugyan egy-két enyhe nátha, de mindig nagyon gyorsan és szövődménymentesen gyógyult. Fokozatosan javult a pszichés állapota is, hetekig járt óvodába betegség nélkül, nem szorongott, újra vidám kislány lett. Ritkultak, majd megszűntek a bepisilések. Már nincs szüksége arra sem, hogy átessen egy fájdalmas gyomortükrözésen, hiszen már nincsenek refluxos panaszai.

Új helyre költözve nem okozott törést számára sem az idegen nyelvterületen a beilleszkedés, sem az ovi elkezdése. Négy kilót hízott, és sokat nőtt, és most 2013 szeptemberében négy és fél évesen az új óvodában olyan, mint élete első három évében. Boldog, kiegyensúlyozott és egészséges.

Köszönünk mindent az Igaz Isten segítségével!

Üdvözlettel:
Simonné Létai Anikó és Veronika