Homeopátiás "babaklub"


Iluh István: Pöttömke

Csillag született, ki látta?
Ősi üzenet virága.
Pöttömke érkezett világra.
Szívet bizserít sírása.
Csillag született, ki látta?
Ősi üzenet virága.
 

A homeopátiás "babaklub" természetesen csak fogalmi síkon létezik, az általam kezelt gyerekek népes tábora alkotja. Tagjai leggyakrabban nem is ismerik egymást, mégis előfordul, hogy ajándékként ismeretlenül ott hagynak egymásnak apróságokat. 
A rendelő alapvetően nem gyerekek fogadására van kialakítva, hanem a felnőtt páciensekkel egy nyugodt, bizalmas beszélgetés szférájának megteremtésére, ugyanakkor kellő odafigyeléssel a gyerekek kezelésének is megfelelő színtere lehet. Például a Kék Varázscica általában a gépes vizsgálat zavartalan lebonyolításának sikeres eszköze…

A gyerekeknél a megfelelő homeopátiás terápia alkalmazásával nemcsak az akut betegségeket lehet megszüntetni, hanem az ún. alkati kezeléssel a genetikailag determinált betegségekre való hajlamot is jelentősen lehet csökkenteni.

A továbbiakban olyan gyermekeket szeretnék bemutatni, akik már a magzati életben találkoztak a homeopátiával. Rendkívül fontosnak tartom, hogy a gyermekek már a magzati életben is egészségesen fejlődjenek, aminek feltétele, hogy az áldott állapot harmonikus és nyugodt legyen. Az édesanya problémáit káros mellékhatás nélkül lehet homeopátiával gyógyítani, elő lehet segíteni a szülés zavartalan lefolyását, valamint orvosolni lehet a szülést követő esetleges problémákat (sebgyógyulás, tejelválasztás stb.)