Áron levele

Szép napot mindenkinek!

Áron vagyok, anyukám második babája. Én már nem várattam olyan sokáig magamra, mint a nővérem, Dorka. Sőt! Hamarabb jöttem, mint anyáék gondolták volna! Amíg pocaklakó voltam, Anya rendszeresen járt Zsuzsa nénihez, aki gondosan kiválasztotta a homeopátiás szereket, hogy míg odabent vagyok, lehetőleg minden a legnagyobb rendben legyen.

Születésem előtt 1,5 hónappal azonban kiderült, hogy Anya epéje tele van kövekkel. Az orvosok nagyon megijesztették, hogy vajon végig tud-e hordani, ráadásul egyszer kórházba is kerültünk egy epegörcs miatt! Zsuzsa néni ekkor is sokat segített a golyócskákkal és én napra pontosan a kiírt időre születtem, szép nagy babaként, 3770 grammal.

Anya a születésem után is végig Zsuzsa néni tanácsait követte, így sikerült az epeműtétet egészen 5 hónapos koromig elhúzni! Ezalatt tudtam szopizni és szépen fejlődtem. A műtét utáni napon Anya már haza is jött, és ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Anya gyorsan gyógyult és folyamatosan szedte a golyócskákat.

Azóta én is sokszor kaptam már homeopátiás szereket. Amíg pici voltam, Anya egy kis vízben oldotta fel, most már elszopogatom. Nagyon fincsi! Hogy mit gondolok Zsuzsa néniről? Az az igazság, hogy személyesen még nem találkoztam vele, mert Anya már nagyon profi a homeopátiás szerekben és általában tudja, hogy mit kell beadni. Ha mégis segítségre szorul, már hívja is Zsuzsa nénit telefonon! Úgyhogy csak annyit mondok, köszönjük Zsuzsa néni!

Áron